Congrats Faradi!

8 Jun lepas Faradi selamat bersalin hero yang ke 2. Haah cerita 2 bulan yang lepas. Ingatkan dah update lepas dia habis pantang 44 hari, tapi biasalah Normaya bertangguh tangguh nak update nya. Saya melawat ia bersalin di Sungai Buloh sana.


: : Diapers cake tempah dari @shilashower . Share dengan boss Faradi iaitu Anne : :


: : Assalammualaikum awak! : :


: : Baru sehari dah bukak mata, gitulah anak-anak di zaman sekarang : :


: : Kekok tapi nak gak dukung hehe : :


: : Bertabahlah baby dengan Mommy Maya yang asyik nak bergambau je kejenya : :

Congrats Faradi! Nak ucap selamat berpantang, dah habis pantang pun kan.

Lagi sebulan je lagi kau boleh lepak kat rumah tau. Tak sabar tunggu kau masuk office. Sian aku takde kawan nak membawang sobs..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif 
more...