After Syawal at Syikin’s

Ni cerita dah habis Syawal tapi tetap lah sibuk nak pergi rumah orang hehe.
Nasiblah Syikin ok je pun saya dengan Atie nak datang. Tak sempat nak snap gambar food kat rumah Syikin sebab sibuk makan dan menyembang. Gambar food bawah ni curi dari whatsapp story Syikin. Halal yer Kin.
Rasa kerdil je bila dengan kawan-kawan yang pandai masak ni. Saya rendang segala ni memang tak reti. Kin, kau tak judge aku kan?


: : Macam raksaksa bila Normaya bergambar sebelah depa 2 orang yang kecik molek ni ha : :


: : 2 orang budak comel : :

Terima kasih Kin masak sedap dan sudi terima kunjungan kami walaupun dah habis Syawal. Next, rumah Normaya pulak ya, insyaAllah 🙂