PRU 14 : KyoChon & Keputusan Yaya

Selepas membuat ukuran dan perbincangan, lalu kami decidelah untuk beli peti ais yang dah ditengok semalamnya kat Sen Heng. Keluar lah lagi di hari kedua cuti peristiwa PRU ini.

Dan dah niat nak belanja Yaya makan kat Kyochon sempena keputusan exam dia yang boleh la dikatakan agak membanggakan. Walaupun ada terselit seketul C di situ.
Kami ke Kyochon di Mytown. First time nak try makanan viral yang menjadi sebutan ramai nih.

Kena q dalam 20 minit jugak tau sebelum dapat masuk makan. Predict?
Semua pun sedap! Patutlah viral dan ramai tergila-gilakan. Sedap sedap. Siapa yang belum lagi cuba sila lah ya.


: : Lepas tu masuk IKEA cari barang sikit : :


: : Sebelum balik singgah Old Town mengopi. Tapi I mencendoi : :

Malam esoknya keluar pergi pasar malam Jalan TAR. Nampak nau lama tak pergi, so taktau yang belah-belah depan tu dah clear. Start gerai semua lepas laluan kecil nak ke Semua House tu.


: : Teringin durian so beli lah. Tak sedap. So sad : :


: : Pekena laksa. Tapi of course tak boleh lawan laksa Mama buat : :


: : Pencinta kucing. Ada permintaan nak bela kucing tapi both Mommy and Ayah don’t think so lah sayang : :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif 
more...