Dolly Dim Sum with My Girlfriends

9 Mac 2018, Jumaat.
Lunch at Dolly Dim Sum dengan My Girlfriends.
Dah lama dah plan nak makan dim sum ni sama-sama, asyik la bertangguh sebab macam biasa, nak cari timing semua orang memanglah susah.
Ingat dulu-dulu masa kat MyClear kitorang selalu pergi makan dim sum kat Quality Hotel.
Ah rindu….


: : Order 1 je, tak usah banyak-banyak, kata Ostajah : :


: : Kalau nak mintak refill, kena letak penutup macam tu tau kawan-kawan : :


: : Naza, Remember, Kak Ejan, Kak Shida, Mya & Hasin. Ex MyClear. Sekarang known as PayNet setelah merge dengan MEPS : :

Makan sampai tersengkak-sengkak perut. Terima kasih Naza sebab payung hari tu!
Next next next, kita semua take turn payung memayung, ok?

One thought on “Dolly Dim Sum with My Girlfriends

Comments are closed.