Kota Bharu, Kelantan : Royal Guest House

Kat Kota Bharu ni kitorang stay kat Royal Guest House.
Memang tengah-tengah bandar jugak la.
Walking distance nak pergi tempat-tempat menarik dan dekat dengan tempat makan dan shopping jua.
RM238 untuk 2 malam termasuk breakfast.  Book via booking.com.
Overall hotel ni ok lah, sederhana-sederhana saja sesuai nak lelapkan mata semalam dua.

Walaupun rumah parents AJ ni kat sini, tapi kami semua tetap paksarela dia tidur kat hotel temankan Abang Mohd Noor.
Tu ala-ala nak lari terjun tingkap ke cemana tu AJ?
Nasib baik jugak tau dapat katil single camni.
Kalau dapat katil double hah lagi parah kena tidur polok polok dengan Abang CikMat kita tau.

Rehat kejap, solat apa semua, jomm kita explore Kota Bharu!