Kota Bharu, Kelantan : Abang Ya Buffet, Sungai Golok

: : Welcome to Thailand! : :

Apa-apa kita pergi lunch dulu, sebab dah lapar dah masa ni.
AJ and the geng bawak kami pergi lunch kat Abang Ya Buffet.
Memang famous la gamaknya kot tempat ni.


: : Harga dewasa THB269. Harga budak besar THB169. Budak besar tu cemana ke range umur gamaknya ye : :

: : Kami 10 pax : :

: : Sepanjang-panjang tu memang banyak gila lauk pauknya : :

: : Seafood pun macam-macam adaaaaa : :

: : Air coke, air mineral & coke diletak dalam cart camni. Nama pun buffet so boleh direfill 8 juta kali : :

Berpeluh-peluh kooo makan. Dah la cuaca panas, tambah pulak kau makan berasap-asap gini kan. Memang mendapatlah. Jamak Zohor Asar kat surau sini.
Suraunya pulak kipas rosak. Memang berpeluh-peluh la solatnya.
Tang food nya memang sedap semua. Memang puas hati.
Thank you Abang Ya! Lots of love dari Kak Ya!