GWS Atie

Hari Jumaat, 15 Disember lepas kerja ambik Grab pergi Prince Court dengan Syikin.
Tujuannya nak visit Atie yang warded sebab undergo operation.
Singgah beli food dulu untuk diri sendiri dan pesakit.
First time saya tahu pasal kedai ni. Syikin kata food nya sedap.


: : Caramel Frapp Coffee Bean untuk diri sendiri : :


: : Ginger Bread pun untuk diri sendiri hehe : :

Syikin tanya “Ni nak melawat orang sakit ke nak picnic?”
Haha. 2 in 1 konsepnya.


: : Memang sedap dap dap : :

Lepak sembang borak macam biasalah dengan 2 orang ni meriahnya macam 10 orang.
Tak lama lepak, family Atie sampai.


: : Kau kenapa Kin pandang Suri cenggitu : :


: : GWS Atie. Nanti dah sihat kita pergi jalan-jalan bertiga naa : :


: : TQ Kin bagi grapefruit untuk Yaya : :