Blog Maya Dot Com

dUCk Pavi

13 Oktober. Lunch time hari Jumaat.
Atie, Nadia, Faradi dan saya pergi dUCk kat Pavi sana.
Mula-mula ingatkan Atie ada nak shopping barang, sekali laa saya sorang je membeli rupanya.
Sabar je lah.

Mula-mula pergi dUCk Cosmetics.
Saya plan nak beli make up pouch je.
Tapi terrrbeli Lipstick jugak.


: : Sawan dUCk : :


: : Love love sangat LipStickWitu ni : :

Atie nak cari perfume untuk husbandnya, kebetulan ada promosi kat tingkat bawah, so kita ronda lah kejap.
Ceritanya Atie nak beli perfume sama macam yang boss ia pakai.
Boss ia pelakon tuuu. Untunglah dapat bos hensem.

Try sembur-sembur perfume JPG ni macam suka je.
Macam nak beli je. Tapi later-later laaa.. not now.
I tak pernah ada perfume mahal tau huhu.

Oleh sebab masa mencemburui, tak sempat nak sit down makan.
So tapau Subway je lah.
Tapi sebab terkocoh-kocoh nak pergi talk dekat Sasana, tak sempat nak makan jugak sandwich tu.
Terpaksa alas perut makan cookies saja.
Talk apa? Sat naa I story story…