Blog Maya Dot Com

Pattaya, Thailand : Love Art Park Part I

Kitorang dah bagi itinerari perjalanan pada Mr Nat kata nak pergi Love Art Park dulu, lepas tu baru Floating Market.
Sebabnya plan nak terus lunch kat Floating Market tu.
Tapi Mr Nat ni pegi Floating Market dulu pulak dahh.

Lepas tu bila kitorang sebut Love Art Park, dia tergaru-garu kepala tak paham.
Dah la asyik repeat Love And Park.
Pastu Masy bagi nombor telefon Love Art Park tu, Mr Nat call tanya direction jalan apa semua.
Katanya dia pun tak pernah pegi situ.
Hai takkan la orang Pattaya takde pegi Love Art Park ini?


: : Jalan masuk. Tak lah jauh dari hotel cumanya jalan macam sunyi kiri kanan dedaunan lalang : :

Love Art Park ni tempat apakah?
Nah baca ni

Love Art Park awaits you with hundreds of erotic body sculptures and installation along with its beautiful landscape. Professional artists have created detailed body sculptures which tell various episodes and contain humor, wit and especially eroticism

 

Adik-adik anak-anak yang tak cukup umur kau baca blog akak ni sebelah mata sudah lah yer?
Blog akak ni kategori U, tapi entry ni je lah menyebabkan jadi 18SX.

Sampai kat tempat beli tiket tu memang sunyi sepi.
Siap kena bunyikan loceng nak panggil si penjual tiket.
Nampak la muka depa bersinar-sinar tengok ada pengunjung ni ha.


: : Tiket mahal oi! : :

Sama macam kat Sanctuary of Truth semalam, panas terik berdenting ting ting ting.
Sini lagi la terasa terik dan bahang sebab kawasan lapang kan.
Boleh tahan besar jugak laa dan banyak jugak la patung-patung semua ni ha.
Jalan la pepelan nak belek dan bergambar kat tiap-tiap patung ni.
Tengok gambar jelah yer.
Gambar ada banyak so saya bahagikan pada 2 entry.


: : Tumpang sentuh tumit bang : :


: : Di sebalik bantal : :


: : Apa????? Main belakang? Astaghfirullah : :


: : Tumpang berteduh, Nek : :


: : Mungkin dari sini asalnya kata-kata tangan di dahi mata ke atas : :


: : Cari apa tu?? : :


: : Haaa skodeng blog kitew keww?? : :

Tempat ni kan macam tak terurus dan tak terjaga lah.
Rumput panjang. Simen dah retak.
Air pancut tak keluar.


: : Air hijau berlumut : :


: : Lama sangat duduk dalam panas. Cair dah akak ni. Sian : :


: : Bagitau cepat, ni anak jantan mana???? : :


: : Jagung, terung dan pisang : :


: : Simen berlumut berdaki hitam : :


: : Sembah ratu ke cemana ni : :


: : Siapa bijak cer teka : :


: :  Wow, hebatmu : :


: : Ni dah kenapa duduk dalam tanah ni? : :


: : Dasar budak hingusan. Ada hati nak duduk kat sini : :

TBC Part II

    One thought on “Pattaya, Thailand : Love Art Park Part I