Blog Maya Dot Com

Majlis Perpisahan dan Persaraan Kak As : Perpisahan Terasing


: : Sian KakWan iPhone ia rosak. Snap gambar semua blur : :

Lepas performance Mulanya Di Sini tu, ada ditayangkan slide show gambar-gambar Kak As sepanjang beliau di RSA.
Background lagu Perpisahan Terasing – KRU.
Sedih kot huhu.

Lepas tu pulak diikuti dengan video ucapan perpisahan dari staf RSA untuk Kak As.
Sayalah yang bertonggengjawab merakam ucapan depa semua ni.
Macam-macam karenah. Urut dada dibuatnya.
Tapi enjoy la dan rasa puas dapat buat.
Simple simple je tapi yang penting semua orang happy.


: : I duduk kat main table tau hehe : :


: : Menu di hari kejadian : :


: : Sup ayam berempah : :


: : Lauk pauk : :


: : Sagu gula melaka : :


: : With Kak Noni : :


: : Numpang bergambar di table lain : :

Pastu ada aktiviti kuiz.
Soalan kuiz lebih kurang macam seberapa jauhkah anda mengenali Kak As?
Soalan ditanya Kak As asal dari mana, tarikh lahir, tinggal kat mana etc.
Kalau ikutkan senang je soalannya ha.
Tu Balbir angkat tangan nak jawab soalan la tu.

Nasib baik tak roboh stage ni ha.
Azman bisik kat saya kata cepat Maya, dah berbunyi bunyi dah stage kayu ni.
Nasib tak roboh, kalau tak siapa yang maluuuu.


: : Minum kopi dulu sebelum balik office : :

Alhamdulillah majlis berjalan lancar tanpa ada sebarang kesilapan besar.
Syukur.
Selesai majlis ni rasa lega sesangat, boleh fokus untuk program lain pulak.
Gitulah bz nya seorang Normaya.


: : Terima kasih D’Saji Titiwangsa! : :


: : Malam tu Kak As whatsapp bunga dah diletak dalam pasu. Lawa : :

Next persaraan bulan Disember 2018, 2 orang sekaligus pulak tuh.
Adakah saya akan kembali busy ketika itu?
Cuma Allah SWT yang tahu…

Nah video yang saya record dan edit.
Ada 2 sebab 1 yang betul-betul, 1 lagi di sebalik tabir, tapi saya dah edit bagi laju.
Ramai-ramai tengok semua pun gelak.
So, happylah saya, walaupun sekadar video amatur 🙂

    2 thoughts on “Majlis Perpisahan dan Persaraan Kak As : Perpisahan Terasing