Blog Maya Dot Com

Farewell Lunch for Kak As with Ex MyClear & JSP @ Capricciosa

Sempena hari persaraan Kak As yang bakal/telah menjelma (ni gara-gara update blog lambat, ayat pun dah jadi tunggang langgang), saya dan team My Girlfriends plus Ayu, plan nak keluar makan-makanlah belanja Kak As.
All this while bila keluar makan je mesti Kak As yang belanja.
Kali ni turn kami pulak lah yer.

Saya pernah ada dalam department JSP dan MyClear.
Ada antara depa yang salah satu saja.
Tapi saya kenal Kak As memang dari JSP lah, dan kemudian sama-sama ke MyClear.
Dan kemudian saya membontoti beliau ke RSA pula.

Dan seperti biasa juga, saya lah PR nya, saya lah Event Managernya.
Saya memilih Capricciosa di Sunway Putra Mall sebab tertarik dengan konsep Eat All You Can A La Carte Buffet.
Bayar RM35.90 dan boleh makan apa saja.
Tapi awasss yaa kalau tak habis, akan dikenakan denda.
Begitulah.

 class=

"Lepas pilih food masing-masing kita bergambarlah yer.
Macam tak biasa.

 class= class= class=
: : Antara yang diorder. Semua pun sedap. Boleh repeat lagi ni, tapi kena pegi ramai-ramai baru boleh rasa sorang sikit : :

": : Kak Shida awat tidoq? Bangun bangun bangun : :

"""

/"
: : Sedikit ingatan kecil dari kami untuk Kak As : :

"
: : Ayu, Kak Ejan, Kak As, Remember, Hasin & Mya.  Masa ni Kak Shida dengan Naza dah balik sebab boss Kak Shida panggil huhu.  #OOTD saya baju kurung tu kainnya Kak As jugak yang bagi. Dari Ho Chi Minh ke Bandung tah. Lupa sebab banyak nau kain Kak As bagi : :

Dah bagitau Kak As dah, nanti rajin-rajin turunlah KL boleh lunch ramai-ramai macam ni.
InsyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi.

    2 thoughts on “Farewell Lunch for Kak As with Ex MyClear & JSP @ Capricciosa

    1. Sha

      salam kak mya..cemana ke konsep eat all u can tu? buffet? tapi alacarte ke cemana kak? mohon pencerahan…hehehe

      1. Mya Post author

        salam sha.
        haa ceni konsepnya. bayar RM35.90. pastu kita boleh order apa2 je dari buku menu tu.
        pizza ke, spaghetti ke, soup ke. boleh order berulang2 kali.
        tapi tu yang akak kata, kalau ada balance yang kita tak habis makan, haa diorang akan caj.
        so boleh je nak order byk mana, janji habis.
        semoga faham ek. kalau tak faham tanya lagi hehe