Blog Maya Dot Com

4, 5 & 6 Syawal


: : 4 Syawal. Breakfast dengan lahapnya. Daging goreng yang dap dap : :

Lunch time gi SPM, lunch kat Empire Sushi.
Payiet belanja. Untunglah dah tua kebana pun dapat collect duit raya banyak.
Hiks.


: : First time saya makan kat Empire Sushi ni. Sedap-sedap sushi nya. I like : :


: : Yiet, aku nak air boleh tak? : :

: : Ambiklah nyah : :


: : Malam tu dinner laksa Mama buat. Semalamnya tu tak makan lagi sebab takde timun, cili padi dengan bawang. Bila nak belajar buat laksa Normaya oiii : :


: : 5 Syawal lunch time g Sogo dengan Kak Gee & Ain. Kasut Crocs tinggal dalam kereta, Encik Z pulak dah keluar. So terpaksalah bawak selipar ni ha. Tak sanggup nak berheel bagai merentasi jambatan tamparuli sogo tu : :


: : Feeling Nura Medina. Long cardigan dari Poplook. Saya beli. RM122. Heee : :


: : Cuba segala jenis mekap kat kaunter mekap : :

Memasing kenyang lagi.
Lalu makan lite lite dan melepak mengopi je lah kat Old Town.


: : First time cuba ni. Sedap jugak. Nama tak ingat : :


: : Nak Red Bean Freezy tapi dah habis pulak. Terpaksala minum Chocolate apa ke namanya ni : :


: : Beli lipstick Maybelline ni. RM10 tak silap. Merah baqhangg. Nanti annual dinner i melaram naa : :

    One thought on “4, 5 & 6 Syawal