Blog Maya Dot Com

13 Syawal – B** Raya Open House

Macam biasalah tiap-tiap tahun mesti akan ada sambutan B** Raya Open House.
Kali ni buat kat Lanai Kijang.
Gitulah silih berganti venue nya.
Pukul 11.45 pagi camtu saya dah gerak dengan KakTin.
Kat parking terserempak dengan Kak Linda.
Moh la kita bergambar tayangkan baju masing-masing.

Baju dan kain saya tu dari Surabaya.
Shawl dari @cintascarf
Suka material shawl ni sebab walaupun lembut tapi tak jarang.


: : Masuk-masuk dalam MPH nampak ramai tengah q nak bergambar dengan Governor. Maka kami pun tidaklah melepaskan peluang ini : :


: : Meriah dalam MPH. Ada nyanyian, lancing lancing segala : :


: : Dalam MPH full, so kami settle kat Residential Cafe je lah : :


: : KakTin & Wawa : :


: : Ahyue : :


: : Wanita DFE. Rina, Ayud & Juita. Kalau jumpa Rina dengan Ayud ni, mesti la akan bukak kisah lama pergi Pulau Perhentian bawak iron. Hapa hapa tah Normaya ni hehehehe : :


: : Yoi. Staf cafe yang baik sangat budaknya : :


: : Kak Shida ku : :


: : Kak FK, Kak Aida & AJ : :


: : Naza : :


: : Naim yang sekarang bertugasan di ASB. Tapi belum berkesempatan lagi nak lepak keluar lunch sesama : :


: : Kesayangan sepanjang zaman. Kak Gee, Kak Lin & Ain : :


: : AJ yang macam YB.  Sebelah ia ialah Nazif : :


: : Shahredza Minhat yang tidak kelihatan di hari kejadian : :


: : Gambar-gambar semua upload kat instagram siap ada hashtag lagi haa : :

Malas nak upload gambar food sebab hmmm malas lah.
Ni dapat up entry ni pun cukup baik dah ni.
I is kemalasan plus kebizian u knowww.

Tapi upload la sebotol air kopi ni.
Memang sedap. Tapi sedih la tengok perangai manusia yang kaut banyak-banyak tanpa fikirkan orang lain.
So kiasu and selfish.


: : Kopi Peram Aceng. Ada dijual di MAG Cafe. Sila lah kalau sesiapa yang teringin ya : :