Blog Maya Dot Com

Swensen’s

16 Ramadhan.
Lepas berbuka lite-lite, terus ke Sunway Putra Mall.
Konon nak makan sushi, tapi bulan Ramadhan ni diorang buat buffet lah pulak.
So taknak.
Saya suggest makan kat Swensen’s sebab dedua pun tak pernah makan kat sini.


: : Macam biasa, drinks 2 saja. Saya minum air masak jerr : :


: : Yaya punya : :


: :Saya rekemenkan Encik Z makan ayam cornflakes ni. Sebab saya dah pernah makan dan saya rasa sedap : :


: : Salad saya punya : :


: : Mushroom soup dikongsi bertiga : :


: : Rambang mata tengok aiskrim : :


: : Lalu beli Salted Gula Melaka letak Caramel. MasyaAllah sisturrrr lazatnyaaaaa.  Caramel budak cashier tu tak caj pun sebab katanya sikit sangat. Alahai baiknya kau dik… : :


: : Yaya nak aiskrim Baskin Robbins. Nasib baik Mommy tak kena halau makan aiskrim Swensen’s kat sini : :

Terus shoot ke rumah Kaklong sebab nak melawat Abang Long yang baru menjalani pembedahan tulang belakang.
Tak sempat nak visit kat hospital, so kita jumpa kat rumah je lah.
Get well soon, Abang Long!


: : Si Putih yang kemain hyper nya melompat sana sini tskk : :