Blog Maya Dot Com

Surabaya, Indonesia : SAME Hotel, Malang

Malam ke 2 di Surabaya saya book SAME Hotel di Malang.
Book via booking.com. RP450,000 1 malam. Sama dengan RM148.
Boleh kata mewah jugak la kalau compare dengan hotel lain yang saya google kat kawasan sekitar.


: : Laluan ke bilik : :


: : Sama macam kat Cemara Indah, kat sini pun dapat bilik hujung : :


: : View biasa-biasa aje : :

Malam tu malas nak keluar, makanya room service saja.
Boring makan nasi kering-kering, kali ni order Mee Sup aka Mie Kuah.
Dengan Ice Coffee Float. Dap dap.
Total makan RP130,000.

Selamat Malam, Malang!


: : Breakfast keesokan paginya. Tempat makan kat lobi, mengadap reception : :

Saya makan bubur nasi dengan Sup Madura.
Sedappppp sangat. Daging + lemak tu lembut je.
Repeat 2 kali makan dedua ni.


: : Apam balik for breakfast anyone? : :


: : Kopi depa sedap. Tapi semua jenis berserdak ceni : :


: : Check out : :


: : Banyak lagi tempat menarik kat Malang ni, tapi tu lah, memang kekangan masa sesangat kami ni : :

Mana tau, ada rezeki insyaAllah boleh datang lagi menjejak Malang.
Terima kasih Malang!