Blog Maya Dot Com

Z Turns 38 : Pavlova Kek Kuzi

3 Jun hari tu birthday Encik Z yang ke 38 tahun.
Tapi sebab 3 Jun hari Sabtu dan bulan puasa pula, jadi saya fikir nak buat surprise hari Jumaat lah.

Saya deal dengan Hani dari @pavlovakekkuzi .
Jumaat pagi tu sampailah Hani membawa belon dan kek pavlova untuk Encik Z.
Saya tanya Hani cemana reaksi Encik Z.
Hani kata ia macam terkejut tapi buat-buat cool.
Hehe.


: : Ni gambar Hani whatsapp kat saya. Encik Z segan lettew nak angkat belon : :


: : Sampai rumah paksa ia pose lagi dengan belon itu : :


: : Kek Pavlova bentuk love. Comel je : :


: : Pavlova ni favourite Yaya. So 2 in 1 lah kiranya. Ayah gembira, Anak suka, Ibu ceria. Gitu konsep Normaayah.  Belon ni sudahnya jadi hakmilik Yaya. Dia letak dalam bilik dia. Sabo je la  : :


: : Nonton Amazing Race sambil makan kek : :


: : Sedap kek ni. Puas hati kami 3 beranak makan : :

Korang kalau nak order Pavlova atau nak buat surpise untuk yang tersayang, boleh contact Hani kat instagram @pavlovakekkuzi k?
Harga memang sangat berpatutan!

Selamat Hari Jadi Encik Zalmi!

       Love,
Suri Hati Mr Banker
         &
Anak Mr Banker