Blog Maya Dot Com

Jeju Island, Korea : Woljeong Beach

Lajak depan sikit dari Gimnyeong Beach ialah Woljeong Beach.
Woljeong Beach ni macam commercial area sikit la.
Tetepi tu ada kedai-kedai kopi hipster semua.
Tepi pantai pun boleh lepak sebab air landai dan takde batu batu hitam macam kat Gimneyong Beach tadi.

Yang famous kat sini ialah kerusi kayu warna warni.
Boleh bergambar lalu upload di instagram ala-ala hijabista (takde kena mengena)
Air laut memang cantik la membiru.

Panjang jugak la tepian pantai ni. Kitorang tak jalan ke arah depan.
Tapi ke arah belakang sebab nampak ada sotong-sotong sidai ni.
Lawa la kalau nak bergambar hehe.

: : Tengah nak bergambar sibuk la ada Ajumma tengah nak menyidai sotong ha : :

: : OK Ajumma dah takde. Cepat cepat snap gambar : :


: : Ecewahh : :


: : Love : :


: : Konon ingat nak la try sotong bakar ni, tapi gaya baru nak membakor. Macam tak sempat je huhu : :

Sambung bergambar lagi di kerusi kayu warna warni.
Patung kuning ni macam maskot air botol tak silap.

Kami melepak di tepian pantai pekena Topokki.
Yaya kemain suka. Saya boleh la makan tapi tak favourite sangat la.


: : Yang dalam cawan tu bukan air tau, tapi sup : :

 

    One thought on “Jeju Island, Korea : Woljeong Beach