Blog Maya Dot Com

Jeju Island, Korea : Gimnyeong Beach

Hari ke 4 di Pulau Jeju.
Breakfast hari ini makan telur, roti dan kentang.

Destinasi pertama hari ni adalah Gimnyeong Beach.
Enjoy the turquoise color of the sea water with windmill surrounding the beach.
Gimnyeong Beach ni merupakan salah satu pinggiran pantai yang terkenal di Jeju kerana terdapat batu hitam dari gunung berapi dan juga pasirnya yang putih dan halus.

: : Restoran ni dah tutup lepas kes ribut besar melanda kawasan di sini : :

Kebetulan hari ni birthday Kina.
Salah sorang peserta ni mintak la Kina tolong rakamkan video.
Pastu ramai-ramai kitorang nyanyi lagu Happy Birthday untuk Kina.
Tersipu sipu dia malu tapi nampak la dia terharu dan happy.
Happy Birthday Kina!


: : Kalau semalam tulis nama atas salji, hari ni kita tulis atas pasir pulak. Khas buat RSA tersayang : :


: : Termenung apa tu cik kak : :


: : Pondok ni dah senget sebab tu ada garis kuning tu. Yaya selamba je duduk ha. Nasib tak runtuh. Ni sebab ribut tu lah : :


: : OTW gerak ke van, nampak anak anjing comel ni : :


: : Beria Raihan dengan Yaya ralit tengok anak anjing ni : :


: : Windmill! : :