Blog Maya Dot Com

Housewarming IDD

Salam 4 Syawal!

Saya tau ramai yang cuti hari ni kan kan kan.
Seperti tahun-tahun sebelumnya, saya memang jarang cuti lepas raya ni.
Hari ni pun kat office out of 35 staff, 8 orang je yang kerja termasuk saya.
Kak As pun ada dalam bilik nun ha.

Oleh sebab saya kerja, jadi blog pun kena kerja lah.
Walaupun mungkin takde yang baca, tapi takpelah.
Nowadays semua pun mobile kan?
Dan sapa yang kerja, meh gimme 5! #teamkerjadihariraya

Tapi 3 hari kerja minggu ni saya update cerita simple-simple light light je la eh.
Janji blog tak terdampar.

Ni cerita sebelum puasa lagi ha. 26 April 2017.
IDD buat housewarming. Eh kalau department, dipanggil departmentwarming la kan? Hiks.
TQ Ayu & AJ yang menjemputku.
Food semua pun yang healthy belaka.


: : Saya tambah 2 kali ni. Oh makan sandwich jugak : :

AJ baru beli GoPro Hero 5.
Dok main-main bergambar je lah dengan gajet baru ia itu.
Perlukah saya pun upgrade GoPro saya? Hmmm…


: : Both pun our lovely AGs. Senyum je manjang : :