Jeju Island, Korea : Orange Farm

Jeju Island ni amatlah terkenal dengan buah orennya.
Dengan buah oren ni macam-macam depa boleh buat.
Jus oren, coklat, kek, biskut, kerepek, perfume semua lah berunsurkan oren.
So wajib kita mencuba oren di sini.

Singgah di Orange Farm, bersebelahan dengan kedai menjual segala mala tentang oren.
Tapi masa sampai ni dah gelap dan waktu untuk petik oren dah lepas, so takdapat la nak petik.
Sokayy.. dapat bergambar je pun dah gembira apa.


: : Kedai dan sebelah kanan tu jalan menuju ke Orange Farm : :

Memang excited la tengok buah oren bergantungan.
Ada jenis-jenis jugak. Ada yang gemuk, ada yang kurus sikit.


: : Tengah nak bergambar guna GoPro, masuk frame pulak si Raihan kat sebelah tu tengah selfie : :


: : Jom je la Raihan masuk dalam gambar hehe : :


: : Suka Ajumma tu layan Yaya. Muka dah la nak dekat sama. Opss : :


: : Buah oren yang kami beli : :


: : Dinner malam tu kat hotel. Makan ini : :


: : Gigih Encik Z cari website yang tayang online drama Isteri Tuan Ihsan. Haihhh lawa betul la si Amyra Rosli ni. Berlakon gedik pun I can accept hehe : :

End of Day 2.
Good night Jeju!