Jeju Island, Korea : Jusangjeolli Cliff

Seterusnya kami ke Jusangjeolli Cliff.
Petikan dari itinerary Jeju Muslim Travel = Witness the beauty of volcanic rocks that formed hexagonal pillar shaped since 2000 years ago.

Basically ia adalah kawasan tebing yang terjadi hasil dari pembentukan batu gunung berapi yang meletus beribu tahun dahulu.
Jadi unik dan misteri sebab bentuk hexagon tu lah.


: : Tunggu Raihan beli tiket : :


: : Hidupan laut yang pelik lagi menggelikan : :


: : Dari kejauhan tak nampak sangat bentuk hexagon tu : :


: : Haa dedekat baru nampak : :


: : Kena turun naik tangga untuk ke arah platform bagi nampak view yang jelas : :


: : Yang ni pulak macam tiang : :

: : Ada banyak papan info ceni yang korang boleh baca untuk menambah pengetahuan di dada : :

: : Ewahh : :

: : Kemain stylo lagi kamu yer Yasmin : :


: : Ada deretan kedai jual food : :


: : Nampak ada orang buat benda ni : :


: : Lalu suruh Yaya beli : :


: : Ia adalah sejenis pancake yang boleh pilih nak perisa apa. Ni kitorang beli honey. Seketul ni KRW5000 kooooo. Nangiss : :


: : Makanlah nak. Mak pasrah. Walaupun ada lagi 11 hari kita nak survive ni tsk tsk : :