Blog Maya Dot Com

Happy Secretaries Day

Sempena Hari Setiausaha ni kami beberapa orang para para sakura sudah plan mau makan-makan bersama.
Ajak ramai, tapi biasalah kan pasti ada je yang tak boleh join.
Tinggallah kami 8 orang saja.
Makan kat Dinar Matahari je, tapi bila letak kat Facebook ramai ingatkan kat hotel. Hiks.


: : Kedondong asam boi dan air suam demi menjaga kesihatan dan kelangsingan tubuh badan yang jauh dari langsing pun : :


: : Ada promosi sambal udang petai. Biasa-biasa saja : :


: : Kek yang diorder oleh Ayu : :


: : Tak pasti apake tajuk kek ni. Tapi sedap. Manis sedang elok saja : :


: : Boleh refer tajuk kek kat kotak itu : :


: : Kami juga membuat aktiviti bertukar-tukar hadiah bagi memeriahkan suasana : :


: : Dari kiri, Kak Linda, Kakak Ostajah, Nad, Syikin, Derna, Ayu, Nina dan KakTin : :


: : Saya dapat hadiah dari Nina : :


: : Frame gambar. Maceh Nina! : :


: : Ni pulak hadiah dari saya. Pun dapat kat Nina. Betul punya bertukar hadiah ni hehe : :

: : Hadiah dari Kak As. Comel je rasa kain bunga-bunga pink camtu kan? Tak sabar nak jahit! : :

Terima kasih pada semua yang terlibat dalam merencanakan program makan-makan kita ni.
Kalau ada rezeki panjang umur, tahun depan kita buat lagi meriah k?

Selamat Hari Setiausaha kepada semua pembaca blogmayadotcom yang bergelar Setiausaha!