Blog Maya Dot Com

#OpahNormahTurns62

Selain cuti sekolah, kebetulan minggu cuti sekolah ni birthday Mama.
Jadi wajiblah kita pergi makan-makan memandangkan semua ada, lagi best lah kan.
Tempat makan saya gak la yang cari.
Orchird Restaurant. Ni pun tengok dari Facebook Kak Hani.
Maceh Kak Hani!


: : Dah mintak orang restoran deko simple-simple : :

Sebab dah pre-order kan, so semua food diservekan on time.
Takyah nak tunggu lama.

: : Saya share dengan Yaya set Shell Out tu : :


: : Puas hati la set ni : :


: : Churros pun sedap : :


: : Drinks : :


: : Lemonade Chia Seed saya punya. Sedap : :


: : Anak-anak Adil & Yana dah lena : :


: : Memula OK : :


: : Pastu cebik. Pastu meraung. Pftttt. Tampo kang : :

Selesai makan, bawak keluar kek.
Nyanyi ramai-ramai semua ada saya letak kat instagram sana.



: : Yaya dalam cermin tu dah kenapa mulut terlopong. Aisya rambut serabai! Adoii pening Mommy : :


: : Mama di usia 62 tahun : :


: : Mama yang murah dengan senyuman. Siapa yang kenal Mama saya ni tau la ia memang peramah : :


: : Jeng jeng jeng… Hadiah untuk Mama : :


: : Budak penyibuk mula menyibuk. Kelihatan tangan di situ : :


: : Tudia si bizibodi : :


: : Hadiah berupa Periuk Noxxa! Memudahkan Mama masak untuk kami heeeeeeeeee : :


: : Saya tengah google kan resepi menggunakan Periuk Noxxa : :

Selamat Hari Lahir Yang ke 62 Tahun Mama.
Semoga Mama panjang umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan.
Terima kasih atas segala-galanya.
Kami semua sayang Mama.

    2 thoughts on “#OpahNormahTurns62

    1. diyanadi

      Happy birthday Opah mama! semoga dipanjangkan usia serta dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik. amin.