Blog Maya Dot Com

#MayaTurns38 : RSA

Kebiasaannya memang waktu birthday saya, saya akan belanja department.
Bila lagi nak belanja kalau tak waktu ada occasion gini kan.
Takkan manjang nak makan orang belanja je kan.
Sekali sekala kena kita la belanja pulak. Lagipun setahun hanya sekali merayakan hari yang mulia ini.

Rendang ayam, pulut kuning, kuih ketayap dan popiah sira saya order dari @fzcafe
Creme Caramel order dari @mr.caramell
Dedua ni saya dah biasa order dah.
Kek pulak first time order dari @cikkiah
Sebab tak tahan dok scroll ig nya tengok kek semua comel-comel belaka.


: : Comel kan kek ia? Soda Bandung Cake namanya. Sedapppp sangat : :


: : Boss saya 🙂 : :


: : Tuty & Abang Mohd Noor pun sibuk la nak enterframe jua : :

Jubah cantik yang mendapat pujian ramai ini dari @creacionbysitinurhaliza .
Tudung mampu milik beli dari Emli aka Abeli.

Makan-makan ni buat 24 Januari.
Kebetulan hari tu hari jadi si AJ.
Dia gak la yang tolong saya angkut semua food ni dari lobi naik atas hehe.
Happy Birthday AJ!
Kakak ostajah doakan yang baik-baik untuk awak.
Jangan lupa janji nak bawak kakak tour Kelantan ya.


: : Nah lagi sekali letak gambar kek. Bawah tu susu pekat manis mengalir. Memang saya suka ah! : :

: : Sibuk nak menyuap ha hehe : :

: : Kain pasang Kak Wan bagi : :


: : Hand lotion dari Kak Gee : :


: : Air A & W, Mukhzani bagi. Motip sangat bagi air kan hehe : :


: : Perfume dan lotion Elianto, Kak As bagi : :

Terima kasih semua~

    3 thoughts on “#MayaTurns38 : RSA