Blog Maya Dot Com

Legoland Part III

Sambung jalan dalam Miniland.
Masa first time pergi dulu dah snap banyak gambar dalam ni.
So kali ni kita snap ala kadar je la yer.


: : Tengok Taj Mahal ni terus nervous uolls. Bila nak start update cerita India ni ntah lah. Scroll gambar terus rasa nak nangis : :


: : Karaweik Yangon, Myanmar. Teringat saya pakai bedak Thanaka kat sana sampai ada pelancong Jepun ajak bergambar hehe : :


: : Wat Arun, Thailand. Haihh bila nak repeat Bangkok ni. Bangkok best! : :


: : Angkor Wat. Ohh trip dengan kawan-kawan perempuanku. Tapi Encik Z janji nak belanja pergi Siem Reap nanti. Bila tu kita tungguu je la : :


: : Tanah Lot, Bali. Bali pun best. Teringat buat tocang kepang kat tepi pantai : :


: : Bandar Seri Begawan yang hangat baqhang : :


: : Patuxai di Vientiane, Laos. Pun best saya dengan Encik Z redah je gi sini : :


: : Forbidden City. Beijing, insya Allah soon. Amin : :

Tapi walau bagaimana pun kekaguman dengan negara luar, negara sendiri tetap di hati.
Tak gitu?

Ni tak pasti pula tempat apa.
Tapi yang badan kecik boleh la masuk belah dalam ni.

: : Ain yang ada 2 orang anak punya la comel putih gebu gebas, sama macam anak Erin tadi : :

    One thought on “Legoland Part III