Legoland Part I

Legoland ada buat kuiz untuk staff.
Encik Z ambik la 2 borang penyertaan untuk dia dan Yaya.
Memang suka betul Yaya nak jawab soalan-soalan ni.
Nanti besar boleh masuk Treasure Hunt ya sayang.

: : 2 beranak jalan laju nak cari jawapan. Mommy jugak tertinggal di belakang : :


: : Gigih! : :


: : Berbincang. Tapi tetap la masing-masing bertelagah jawapan : :

Bulan 12 kan, so tema nya memang Krismas je lah.
Pokok krismas, salji segala.

Ada jugak soalan yang kena buat cabaran.
Ni salah satu cabarannya lah.
Masa datang dulu dah pernah main game bomba ni.
Nanti dah siap cabaran, staff Legoland akan bagi cop.


: : Sesambil cari jawapan, kitorang masuk tengok show jugak. Ni apa ke namanya show ni. Macam lego lego jugak la. Best. Comel je : :


: : Bersalji di Johor Bahru : :


: : Gingerbread Man : :

Ni pun tak silap one of the cabaran kot?
Ke diorang sesaja nak naik? Ntah lah tak ingat sudah.

Ni salah satu sifat saya yang diwarisi oleh Yaya.
Tidak malu bertanya. Bagus Yasmin. Kipidap.
Malu bertanya sesat jalan tau nggak *jeling Masy


: : Haa ni salah satu jawapan. Paul si sotong : :

Yang buat lego ni salah satu cabaran jua.
Berjanggut tunggu Yaya nak siapkan haa.

Sambung part II nanti yaa..
Ada 4 pecahan entry semuanya.
Bertabahlah…..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif 
    more...