Blog Maya Dot Com

Yaya Turns 12 @ TTT

Ingat lagi tak ENTRY NI?
Konon kan saya kata nak celebrate birthday Yaya proper kat KL kan, tapi nan hadoo jugak propernya.
Busy gitu gini dengan urusan nak gi Korea tu kan.
Pulak tu, adik beradik saya lain semua pun takde kat KL.
Depa balik Taiping. Sudahnya gi makan-makan biasa je lah.

Yaya nak makan Pavlova, so bawak ia pergi Tim’s Teapot Terrace kat Melawati sana.
Ni kali ke 2 saya makan kat sini. Entry lama KAT SINI.
Semua macam kenyang so kita lepak lepak ngeteh ngopi makan kek je lah.


: : Gebu gebas Pavlovanya : :

: : Ada set Afternoon Tea for 2. So decide ambik ni je lah : :


: : Ikutkan dalam set ni takde Pavlova, tapi saya request nak tukar. Owner yang baik hati tu kata ok je nak tukar : :


: : Encik Z ajar Yaya cara pegang dan hirup air dari cawan. Kelass : :

: : Bermerah merah kita : :


: : Budak yang dah 12 tahun : :


: : Bestfriend : :


: : Saya order Iced Green Tea : :


: : Next time datang nak try Crepe Cake pulak : :

Lagi 8 bulan Yaya dah 13 tahun.
Haihh cepatnya masa berlalu.

Happy Belated Birthday sayang.
Lepas ni tak mau janji-janji dah la nak buat majlis birthday ke apa.
Kalau ada, kita zasss. Kalau takde, kita celebrate lite lite sudah.

    One thought on “Yaya Turns 12 @ TTT