Blog Maya Dot Com

Yaya Situ Sana Sini

Ni collection gambar-gambar Yaya sepanjang tahun 2016 ni.
Gambar aktiviti dia yang macam-macam tu la.
Sebenarnya ada lagi tapi saya yang malas nak belek kat whatsapp boleh?
Gambar bercampur baur dalam handphone stress nak godek huhu.
Tapi sebab dah upload separuh, so zass je lah up entry ni sementara nak tunggu entry lain iyer?






Ni rombongan sekolah datang KL naik ETS.
Sempat saya jumpa Yaya kat KL Sentral.

Ni ala-ala malam perpisahan.
Malam sebelum keluar keputusan UPSR.

Ni dia bermalam kat Dewan area Kamunting macam motivasi gak rasanya.
Comel-comel semua hehe.

Tapi yang paling dapat banyak like dan komen kat Facebook, gambar kat bawah ni.
Hmmm.. dia ada fashion show kot masa ni?
Muka pun dah macam anak Korea dah ha.
Yang penting Mommy dah tunaikan janji pergi Korea haaaa..
Kalau tak sayang Mommy banyak-banyak taktau laaa.

Selamat tinggal 2016 yang penuh suka duka.
Selamat datang 2017. Semoga yang baik-baik untuk kita. Amin…

Saya cuti 3hb nanti. Anak dah masuk sekolah menengah kan, kena la hantar.
Nak tengok cemana pulak gayanya pakai baju sekolah menengah.

InsyaAllah kita jumpa 4hb Jan 2017 nanti ya.
Saya dah siapkan entry Perth! Yey!