Blog Maya Dot Com

Annyeonghaseyo! Kamsahamida!

Assalammualaikum!
Annyeonghaseyo!

Alhamdulillah kami 3 beranak selamat sampai di KLIA2 jam 5 petang semalam.
Syukur semua berjalan lancar walaupun hari sampai tu macam-macam hal jadi.
Siapa friend dengan saya rasanya dah baca kot kat Facebook? Hehe.

Itinerary di Korea adalah…

JEJU ISLAND

15 Disember 2016 (Khamis)

Ketibaan

16 Disember 2016 (Jumaat)

1. Jeju National University
1. Temple Jeju (tak tahu nama hehe)
2. Jusangjeolli Cliff
3. Cheonjeyeon Falls
4. Yongmeori Coast
5. Orange Farm

17 Disember 2016 (Sabtu)

1. Mysterious Road
2. Saebyeol Oreum
3. Hallasan Mountain
4. Dongmun Market

18 Disember 2016 (Ahad)

1. Gimnyeong Beach
2. Woljeong Beach
3. Seongsan Ichulbong
4. Seopijikoji Lighthouse
5. Seoungeup Folk Village

SEOUL

19 Disember 2016 (Isnin)

Bertolak ke Seoul

Namsan Tower

20 Disember 2016 (Selasa)

Everland Theme Park

21 Disember 2016 (Rabu)

Nami Island

22 Disember 2016 (Khamis)

Vivaldi Park Resort

23 Disember 2016 (Jumaat)

1. Gyeongbukgung Palace
2. Gwanghwamum Square
3. Cheongyecheon Stream
4. KTO
5. Buckchon Hanok Village

24 Disember 2016 (Sabtu)

1. KBS Studio
2. Namdaemun Market
3. Dongdaemun Plaza

25 Disember 2016 (Ahad)

1. Hard Rock Cafe
2. Itaewon Mosque & Street
3. Hello Kitty Cafe

26 Disember 2016 (Isnin)

Balik KL

P/S : Myeongdong tiap-tiap malam kitorang pergi! Heeee…

Jangan tanya bila saya nak update cerita Korea ni ek?
I pun tak berani nak janji dah.
Banyak entry tertunggak tertonggeng dah ni.
Nak kena ada feel dan mood baru boleh start menaip.

Apa-apa pun Korea adalah best!
Saya dah simpan angan-angan nak pegi lagi hehe.

Kamsahamida Korea!

    2 thoughts on “Annyeonghaseyo! Kamsahamida!