Surprise Planner Perak

Rentetan dari ENTRY NI.

Walaupun saya tak balik Taiping celebrate birthday Yaya, tapi saya dah arrange surprise untuk ia.
Saya engage surprise planner dari @surpriseplannerperak .
Planning gitu gini. So di hari kejadian, owner nya yang bernama Syarlyn tu pun pergilah ke rumah Mama untuk surprisekan Yaya.

Saya siap dah kautim sekali dengan Mama dah.
Jenuh jugak la Mama nak cover gitu gini.

: : Syarlyn. Muda belia budaknya. Bagus memuda dah ada idea buat bisnes : :

Saya ambik pakej standard yang ada belon, sehiris kek Secret Recipe, kad ucapan & bouquet of chocolate.
Pastu saya tambah letak Mee Ramen dengan Seaweed favourite Yaya.

Memang dia surprise habis lah hehe.
Saya pun happy jugak la bila dia happy kan.

Korang kalau nak cari surprise planner kat Taiping boleh la pergi tengok kat instagram @surpriseplannerperak .
Nak set up kat restoran ke kat rumah ke, insya Allah Syarlyn boleh buatkan.