Mesir Day 7 : The Pharaonic Village Part II

OK jom sambung jalan-jalan lagi dalam The Pharaonic Village ni.
Tengok gambar je lah yer.

Lepas tu naik kapal besar ni pulak.
Kena patah balik kat area beli tiket tadi pastu kena tunggu jap kapal ni penuh.
Pastu menyusuri Sungai Nile.

Masuk kedai lalu terpikat dengan barangan gelas ni.
Saya beli satu tempat letak lilin, yang siap diukir dengan nama saya guna api.
Ada saya letak video kat instagram sana. Boleh search #mayazalmimesir

Last but not least, sempat la jugak saya dengan Encik Z merasa berpakaian ala Cleopatra dan Firaun.
Ala suka-suka je. Sekali ni je la pun nak merasanya.
Lepas tu bergambar la sampai lebam.

Encik Z bengang dengan photographer tu sebab rancak la ia nak suruh Encik Z senyum.
“Oii orang pakai macam ni takkan la nak senyum” LOL.
Yang penting saya tu kemain la nampak menggemuk tembam tembun haaa. Tskk..
The Pharaonic Village wajib dikunjungi kalau ke Mesir ya?