Mesir Day 4 : Shaheen Coffee, Kedutaan Besar Malaysia di Cairo & Steak Out

Sebelum dinner Ernie bawak gi sini.
Shaheen Coffee. Katanya Shaheen Coffee ni jual pelbagai jenis kopi terbaik di Mesir.

IMG_0825IMG_0826
: : Siap ada delivery ok : :

IMG_0830
: : Nak yang dikisar asli ada : :

IMG_0831
: : Tengok belakang tu macam macam jenis ada. Korang pilih je : :

IMG_0828
: : Nak yang sachet macam ni ada : :

IMG_0829
: : Saya beli yang sachet je senang : :

Singgah office Ernie sebab dia ada nak ambik barang.
Walaupun gelap gelita harus tidak melepaskan peluang untuk bergambar.
Dia ajak saya naik tapi saya yang macam takut hehe.Nur Ain Shah yang teman Ernie naik.
Turun-turun je kan…

‘Mommy mommy, tadi Ain nampak Kak Farah kat atas’
‘Kak Farah yang mana satu?’
‘Kak Farah kawan Ain tu la’
‘Normaya, kau abaikan je. Tu kawan imaginasi dia je tu’ –
kata Ernie

Jangan gegila Nur Ain Shah.
Mommy awak ni dah la penakut huhu.

IMG_1052

Lepas tu pegi dinner kat Steak Out.
Ernie kata steak sini terbaik.
Baiklah Ernie. I is follow je mana u bawak.

IMG_0853

IMG_1053

steakout1

Nah close up bagi korang terliur.
Tapi memang sedap pun dagingnya. Lembut je.
Portion besar. Puas makan.

IMG_0849

IMG_0850

One thought on “Mesir Day 4 : Shaheen Coffee, Kedutaan Besar Malaysia di Cairo & Steak Out

Comments are closed.