Dengan Mommy

Petang AidilAdha tu Caca ikut saya balik KSU.
Buat teman Yaya sebabnya Selasa Rabu tu saya kerja.
Caca tu sokmo ok je. Saya cuma merisau kalau dia sakit demam ke apa.
Ye la kalau anak sendiri kita tau la handle cemana kan, tapi anak orang tu kerisauannya lain sikit.

Sampai-sampai KSU depa terus terjun kolam ha.
Saya duduk kat tepi je la tengok diorang.
Sambil termenung mengelamun fikir macam-macam.



Most of the time tapau lauk je tapi ada sekali tu saya sempat masak.
Sup fishball campur carrot & kobis bunga, sardin & cencaru goreng.

Sehari tu tergedik gedik nak mandi kolam lagi.
Pukul 5 petang saya balik kerja terus zass pulang.
Tapi Encik Z jugak la yang teman depa mandi hehe.

Yang ni pulak pegi laundry keringkan baju.
Memang pemalas lipas saya nak sidai baju kat rumah KSU tu sebabnya balkoni tak kena panas!
Stress sidai 2,3 hari pun still lembab gak. Pfftt.
Sementara menunggu, urut badan dulu.
Budak-budak nak try, lepas tu masing-masing jerit sebab sakit.


Khamis saya cuti sebab nak tunggu orang pasang lantai.
Progress kondo saya beli tu ada saya up dekat Instagram dengan Facebook.
Siapa yang follow/friends tau dah la kot.
Tapi Instagram saya tu tak private pun.
Dipersilakan tengok, cuma hati-hati jangan sampai ter’Like’ tanpa disengajakan.
I’m watching u ok?

Nah saya belanja sikit gambar lantai untuk pembaca blog ini.
Details macam biasa la later-later kita story.
Tapi bila tu tak dapat lah saya nak janji huhu.

One thought on “Dengan Mommy

  1. dah lama tak mandi kolam. setahun lebih dah ni. nanti nak bawak kaptenrizq celup celup kaki lah kat bawah tu http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif

Comments are closed.