Z Turns 37 : Cinta Sayang Resort

Awal bulan Jun hari tu, 3 hari lepas saya balik dari Perth, kami 4 beranak pergi bercuti-cuti ke Sungai Petani.
Masa bagitau Kaklong nak gi Sungai Petani tu dia tanya ‘ada wedding ke?’
Haa mesti ramai gak taktau yang kat Sungai Petani tu ada tempat best jugak untuk jalan-jalan kan?
Ayuh follow saya!

Bertolak dari Taiping 3 Jun, dalam pukul 11 pagi camtu.
Terus je menuju ke Cinta Sayang Resort, Sungai Petani.
Sampai sana dalam pukul 1.30 tengah hari dan terus check in.


: : Welcome drink berupa air apple. Unik gila cawan ni sebab tapaknya tak rata, so terboleng boleng ia di situ : :

Reception kat building lain, pastu kena drive pergi ke apartment.
Kalau nak menapak boleh tapi dengan segala bebanan beg, errr tak dapeklah kan.
Saya book Sky Three-Bedroom Executive Suites ni via booking.com dengan harga RM640 untuk 2 malam.
Harga termasuk breakfast.


: : Sky Three-Bedroom Executive Suite : :


: : Lobi apartment : :


: : Kami dapat tingkat 15 : :

Apartment ni ada 3 bilik.
Memula cadang nak bawak Caca sekali, tapi last minute dia tak dapat nak ikut.
Terdamparlah bilik ke 3 itu huhu.


: : Bilik Utama : :


: : Bilik 2 : :


: : Bilik 3 : :


: : Toilet Utama : :


: : Toilet 2 : :


: : Toiletries : :


: : Ruang tamu dan ruang makan : :


: : Dapur : :


: : Ada iron dan sejadah : :


: : Balkoni : :

Kekiranya apartment ni ok la, no komplen.
Luas dan selesa.

2 thoughts on “Z Turns 37 : Cinta Sayang Resort

Comments are closed.