Blog Maya Dot Com

Simple Life Healthy Vegetarian

Selalu je lalu lalang depan restoran Simple Life ni tapi tak pernah terfikir nak try makan kat sini sampai la satu hari tu dapat brochure pastu tengok menu nya eh macam menarik jerrr.

Lalu ajak lah Kaktin & Payiet gi lunch kat Sunway Putra sana.
Simple Life. Healthy Vegetarian.
Jangan khuatir, ianya halal.


: : Buku menu : :

Kami order campur campur supaya boleh rasa sorang sikit.
Tapi kuasa veto di tangan saya sebabnya saya yang ajak hehe.
Oleh sebab first time datang, so wajib order hidangan signature mereka iaitiu Fresh Mixed Fruit Tea & Organic Lei Cha.


: : Fresh Mixed Fruit Tea RM17.90 : :

: : Organic Lei Cha RM18.90 : :

: : Masukkan segala sayur sayuran : :

: : Dan kemudian gaulkan sehingga sebati : :


: : Udon Miso Soup RM15.90 : :

: : Crispy Pumpkin Wedges RM11.90 : :


: : Mix Mushroom Pizza RM 17.90 : :


: : Soy Floss Maki RM15.90 : :


: : Penuh table haaa : :


: : Yiet, napa muka kau masam? Kau tak suka makan vege food kah? : :

Dihari lain, ajak Encik Z pulak pegi.
Puas yakinkan dia yang food ni semua sedap.

: : Saya punya Apple, Carrot & GInger RM9.90. Encik Z punya Apple, Cucumber, Celery, Capsicum & Bitter Gourd. Ambik haa punya banyak campurannya. RM10.90 : :

: : Roti Canai with Vegetable Curry RM13.90 : :

: : Sweet Corn Multi-Grain Porridge RM14.90 : :


: : Banyak jugak branch dia : :

Kesimpulannya, saya sudah jatuh hati dengan food kat Simple Life ini.
Semua food pun sedapppppp. Walaupun vegetarian food tapi tak rasa macam vege food pon.
Full of flavour jugak.

Di / Masy, nanti bebila jom akak belanja makan kat sini nak?

Nak tengok menu lain boleh pergi website http://www.simplelife.com.my/

    8 thoughts on “Simple Life Healthy Vegetarian