Blog Maya Dot Com

Open Department 2016

Selain dari Jamuan Raya Besar B** dan RSA, of courselah setiap department pun ada buat their own makan makan raya.
Tahun ni tak dapat pergi JKK sebab date tu saya pergi course.
Dengar kata ada kambing golek. Rugi rugi.

Ni dekat CMC.
Sib baik KakTin dah tukar department under sektor yang sama dengan saya.
Makanya kalau ada jemputan raya bersama ni, boleh la gi together gether.


KakTin masuk sektor yang sama dengan saya, manakala Jue pulak sudah bertukar ke sektor lain.

Jue ex CMC. Nadia new member of CMC.

Ni pulak Open House FSD.
Tiap tiap tahun Ila & Che Ta jemput saya ni ha.
Mekasih korang.


: : Ila, Mya, Che Ta & Kak Aida : :


: : Ni pulak jamuan Raya PFP. Baju saya sepasang tu tempah kat @rathiqahazmira . Tudung pulak dari @ratuteemor : :


: : Ni jamuan raya FS. Hampir kena caruts dengan Aida sebab ceroboh masuk kawasan jajahan ia. Hiks. Ampun Aida : :

Syawal terakhir beraya kat SRU.
Tak bergambar sebab tengok Miza & Syamin busy melayan tetamu.
Petang ajak Kak Gee turun cafe ngopi ngopi.
Dari jauh nampak sekali kitorang pakai baju sama daaaa hahah.

Ni kain beli sesama masa gi Medan dulu.
Sib baik kawan-kawan yang pakai baju sama kan.
Cer terpakai baju sama dengan pihak lawan.
Mau mencebik panjang muncung kikiki.

Budak-budak cafe tegur ‘Kak Mya dengan Kak Gee baru balik marhaban ke?’
Sabooo je lah aku haha.

BTW, terima kasih kawan-kawan PA yang jemput saya gi jamuan raya department korang.
Saya punya style, orang jemput kita pergi.
Orang tak jemput, takyah pergi, takyah sesentap ke apa.
Wat lek wat pis sudah.

    2 thoughts on “Open Department 2016