Kak As Turns 54

Hari yang sama Open House Raya B** tu, adalah hari lahir Kak As yang ke 54 tahun.
Pepagi saya dah wish, saya bagi hadiah mangkuk tingkat dari @tiffinayan.
Saya bagi Kak As warna purple. Saya beli untuk diri sendiri warna pink.
Comey tau. Suka suka suka hehe.

Selain dari tu, saya buat birthday surprise jugak untuk ia.
Saya engaged Nana dari @lovesupersurprise . Berbulan punya plan ni tau.
Dah la asyik bertukar rancangan je sebabnya tiba tiba lunch time Kak As ada lunch appointment pulak.
Terpaksa la korek sana sini cari info Kak As lunch dengan siapa kat mana semua.
Gambar bawah ni semua Nana yang whatsapp pada saya.
Siap ada rakaman video bagai.


: : Memula Kak As terkejut dan takut tau, yerla tetiba kena approach kan. Bila tengok nama saya kat kad tu terus ia tersenyum : :

Sampai office saya gi jemput Kak As kat lobi sebab banyak nak kena angkut.
Ada belon, ada cupcakes, ada coklat.

Reramai terjah nak tengok hadiah Kak As.
Sekalian selfie.

Selamat Hari Lahir Kak As!
May Allah Shower His Blessings Upon You & Your Family.
.
Thank You For Everything.
Only a few lucky ones like me can have a genuine & humble boss like you!
Love U!

2 thoughts on “Kak As Turns 54

Comments are closed.