Blog Maya Dot Com

Corat Coret Ramadhan

Tau ramai cuti hari ni kan?
Saya je la gigih bekerja. Ala tahun tahun sebelum ni pun ceni jugak.
Takde rasa sedih ke apa. Sokayy je.

Walaupun tau blog sendu, tapi takpelah, nak update jugak.
So lepas Raya nanti takde la hegeh hegeh nak update cerita Ramadhan.
Lagipun nowadays semua dah mobile kan?
Baca blog thru handphone je yer dok?


: : Bayar Zakat Fitrah done : :


: : Dua ni staf baru RSA. Azri & Khairul. Sebab baru, kena kerah siapkan deko Raya department. Tapi recycle dari raya tahun lepas je. Saya tak masuk campur sebab tahun ni saya bukan AJK K’RISMA : :


: : Sampul duit raya B** tahun ini : :


: : Biskut raya tahun ni beli 4 jenis dari Amy. Red Velvet Cookies, Tart Nanas, Dahlia Samperit & Almond Crunchy RM110. Yang lidah kucing dengan macaroon tu beli kat Koop B**. RM100 4 balang. Yaya yang nak sangat lidah kucing tu. Up 3 bekas terus : :


: : Pastu KakTin bagi biskut Redvelvet homemade pakej dengan duit raya untuk Yaya : :


: : Yang ni Encik Z beli dari officemate nya. Kapit peanut butter dengan popia simpul pedas : :


: : Baju Raya Pertama yang dah siap dari bulan April hehe : :

Selamat Hari Raya AidilFitri untuk semua pembaca blogmaya.com.
Segala salah silap dalam penulisan saya, sama ada sengaja ataupun tidak, harap dapatlah korang maafkan.

Semoga AidilFitri kita akan lebih bermakna dengan memohon dan memberikan kemaafan.
Semoga kita sama sama dapat muhasabah diri dan jadi manusia yang lebih baik, insya Allah 🙂

1 Ramadhan : Berat badan saya 69.5kg
30 Ramadhan : 64.5 kg.

Kita tunggu 30 Syawal nanti.
Silap silap jadi 70kg tskk…

    One thought on “Corat Coret Ramadhan