1 & 2 Syawal : Hotel Sentral Melaka

Elok sampai kat Melaka, hujan turun selebat lebatnya.
Check in di Hotel Sentral Melaka.

Terpaksa ambil bilik sebab apartment semua dah penuh.
Musim raya kan. Saya pulak booking last minute.


: : Malam tu keluar pergi AEON Bandaraya Melaka pekena Burger King : :


Lepas tu lepak Starbucks pekena ice blended.
Saya try yang menu baru Green Tea campur coklat tu.
Errr.. tak sedap. Pelik benar green tea campur coklat huhu.


: : Beli barang kat Watson, katanya plastik takde. Saboo je la : :


: : Breakfast keesokan harinya. Sorry Hotel Sentral, food awak tak sedap la huhu : :


: : Pelik benar rasanya tempat makan depan reception : :

Sebelum check out ayuhlah mandi kolam dulu.
Kecik cenonit je kolamnya. Boleh la dari takde kan.


: : Baju mandi Yaya. Tu pun Opah tak puas hati suruh beli yang muslimah punya. Adeh.. : :


: : Check out : :

Untuk 2 malam 2 bilik ni RM322.
Not recommended. Bilik air berbau, peti ais leaking, aircond kotor.
Masa nak balik tu, lif pulak rosak, kena turun tangga.
Apa apa pun, tepuk dada tanya selera!

2 thoughts on “1 & 2 Syawal : Hotel Sentral Melaka

Comments are closed.