Blog Maya Dot Com

The Manhattan Fish Market

Ada satu weekend tu hari Sabtu Encik Z kata dia nak keluar pergi Sunway Putra, nak riki kasut.
Memula saya macam malas nak ikut sebab dah petang, tapi last last ikut jugak hehe.
Memang ingat nak pergi kejap je, sebelum Maghrib nak balik.
Tapi dah alang alang kat luar ni saya ajak Encik Z makan je lah terus.
Terus lah lajak sampai lepas Maghrib ha.

Lalu depan The Manhattan Fish Market.
Rasanya berzaman dah kot kitorang tak makan kat sini.
So letss lah.

: : Tropical Breeze : :


: : Ambil set ni . Calamari Mussels Chicken. RM30.90.  Yang chicken tu Encik Z makan. Saya tak minat : :


: : Up dengan Clam Chowder. Sedappp. RM8.50 : :


: : 5 cooking methods untuk panduan kita bersama : :

KakTin ada komen kat Facebook, so decide nanti nak makan sesama dengan Payiet.
Lepas sebulan camtu kot baru roger roger nak gi makan kat sini.
Masa tu ada promotion so full house jugak la.

KakTin ambil yang promo, tapi lupa pulak saya nak snap harganya.
Tapi murah la. Half price. 1 set ada 3 di dalamnya.


: : Air : :

Saya order air Tropical Breeze gak tapi sentap sebab tak letak dalam gelas.
Letak dalam cawan kertas macam kat atas nun.
Mementang tengah promosi kann. Air dalam cawan kertas, food dalam pinggan kertas. Tsk.

: : Dan clam chowder. Tapi yang ni saya yang ngap hehe : :

: : Salmon. Tapi ikan tu tak macam salmon. Macam dory. Tapi sebenarnya memang salmon : :


: : Orang belakang tu jeling jeling tu kagum letteww : :


: : Sharing sharing. Manhattan Star Platter. RM57.90 : :


: : Yang ni saya tak penah tengok. Kagummm.. Yang panas bergabung dengan yang sejuk. Meletopp : :


: : Sedap sangat plisss.. Sizzling Brownie with Ice Cream. RM12.90. Silalah order yaaa : :


: : Tapi orang kata tak elok eh gabungkan makanan panas dengan sejuk? Tapi sedap sangat nih. Cannot think dah hehe : :


: : Perasan ke idok saya pakai duckscarves tu? Terjebak sangat okehh. Walhal sebelum ni sior pun sebab malas nak lilit lilit. Tapi kali ni jatuh cinta sangat ah. Lagipun saya dah ada teknik terbaik cemana nak pakai shawl dengan senang dan labuh hehe : :

    4 thoughts on “The Manhattan Fish Market