Blog Maya Dot Com

Technology Insight For You, Chosen By You

Selain dari course WASIM tu, saya juga telah menghadiri kursus anjuran HCDC, pun sempena Secretary’s Day jugak.
Tapi yang ni pun buat bulan Jun juga.

Kali ni fokusnya lain sikitlah dari yang sebelum ni.
Topik kali ni just fokus pada teknologi.
Cikgu yang mengajar dari MIM.

Tetiba gambar makanan.
Ni nak kursus ke nak makan nih? Hiks.
Hari pertama makan hidang.


Ni geng geng semeja makan.
Gigih tak saya bawak GoPro pergi kursus? Haha.
Yer laa.. nak mintak mintak orang snapkan kan ke macam leceh.
So bawak je la. Senang.


: : Hari ke 2 kursus makan buffet : :


: : Ni geng semeja. Tina, KakTin, Erin & Kak Yaty : :

Ni sebahagian je PA PA di B**.
Sebabnya kursus ni tak wajib.
Isi kandungan kursus ni tak usahlah dibahas.
Tapi macam biasa lah saya ni, urat lawak dah putus.
Bila Cikgu buat lawak ke apa, tetap lah saya tak ketawa.
Saya spesis susah terhibur. Lol.

Panjang umur berjumpa lagilah kita tahun depan yer kawan kawan.
Ini je la pun platform kita nak gather gather.
Hari kerja biasa semua pun sibuk dengan urusan masing masing kan.