Blog Maya Dot Com

Ice Skating

Kaklong roger kata Caca & Qis nak main ice skating.
Memula Yaya takmau, tapi saya kata cuba je lah.
Bukan selalu nak datang sini. Last last dia pun ok.

Kena beli stokin dengan glove.
Bayaran apa semua Kaklong tolong bayarkan, so saya tak sure berapa RM.

Yaya tu saya dah suruh bawak jaket tapi dia tertinggal kat rumah.
Mendapatla kena bebel dengan Opah sebab pakai seksi hehe.


: : Orang boleh tahan meramai : :


: : Qis tu tak padan kecik. Nak jugak main : :


: :  Last last dok melekap je kat dinding sebab tak pandai balance. Sian Aisya tengok dari luar je. Tapi dia ok takde nangis mengamuk ke apa : :


: : Caca terror gak main, mungkin sebab dia ada kasut beroda yang macam Saiful Apek tu. Yaya tak jatuh, tapi terhegeh hegeh jugak laa hahaha : :


: : Kaklong kesian tengok Qis. Lalu pegi sewa patung penguin itu :


: : Taktau sapa budak tudung hitam tu. Tapi baik la dok teman and jaga Qis tak bagi jatuh : :


: : Tu belakang dah berpegang tangan dengan Yaya pulak. Acik confuse. Maybe nak berkawan kot? : :

 
: : Tunggu kakak kakak bermain ice skating sampai tertidur. Sian dia. Yang penting tshirt Firaun dari Mesir. Mommy pun satu kan, beli tak tengok betul betul. Sib baik Abang Long Kak Long tak kisah. Hantam je pakai hehe : :


: : Allah, nampak tangan Qis je. Sorry nak : :


: : OK dah nampak tiga tiga ketul : :

Lama pulak depa ni main.  Kalau gitu izinkan Mommy dan Ayah jalan jalan dulu ek..