B.Bap

Sebelum gerak dari Avani dah whatsapp family tanya diorang kat mana.
Sebab sebelum tu ada plan nak jumpa jumpa tapi tak confirm.
Diorang semua otw nak ke IOI City Mall. So teruslah kami ke sana.
Tapi kami 3 beranak pi cari makan dulu. Lapau.
Percubaan memakan makanan Korea di B.Bap.
Pasrah je la Encik Z tu haaaa hehe.


: : Ada set ni. Kami ambik Set 2 : :


: : Air kena order asing : :


: : Encik Z punya pun order asing sebab dia nak makan nasi : :


: : Bulgogi Beef : :


: : Ramyeon : :


: : Pancake seafood : :


: : Fruit Bingsu : :

Bagi tekak saya ok la, boleh je la telan.
Nak kata sedap menikmati tu takde la sangat.
Tapi boleh la dijadikan persediaan esok esok nak pegi Korea kannn.
Berangan berangan hehe.


: : Nampak ada booth jual ni. Kita kita yang lahir tahun 1970an – 1990an mesti mengimbau kenangan kan? Segala mala jajan yang kita makan masa kecik kecik dulu semua ada kat sini : :