Avani Gold Coast Sepang : Day 2


: : Tengah hari tu nak cari lunch kat luar. Ni dalam van nak ke parking : :


: : Ingat nak makan kat gerai gerai area sini je, tapi jalan sesak ha. Sebab ada macam Karnival artis bagai. So jalan sepintas lalu je lah : :


: : Aiyoo ada budak budak pakai topeng ni. Menakutkan huhu : :


: : Terjumpa Restoran Ikan Bakar D’Bagan ni. Menurut kata tuan punya kedai, depa biasa beroperasi malam je. Tapi ada permintaan untuk bukak siang sebab kedai makan banyak full house yang depan depan pantai tu : :


: : Minuman : :


: : Makanan. Butter prawn. Kailan ikan masin. Sotong bercili. Total makan RM74.50. Rasa hmmm… tak kena di tekak saya. Maaf….  : :


: : Lepas makan terus gerak balik hotel : :

Tapi tak terus balik bilik. Singgah kat lobi nak tanya pasal basikal sewa.
Kitorang nak sewa basikal yang ada tempat duduk kat belakang tu.
Aterrr.. Anak dara kami ni tak reti kayuh basikal.
Tapi dah habis dah orang sewa basikal tu sebabnya RM10 untuk satu hari.
So mesti la orang sewa pastu simpan kan? Huhu..
Plan nak berbasikal dibatalkan lalu kami jalan jalan je kat private beach Avani ni.

Boleh katakan Avani ni macam Nexus Karambunai kat KK nun.
Dalam hotel sendiri ada macam macam aktiviti so tak payah nak keluar mana dah.


  

Tshirt Yaya & Encik Z beli kat The Museum Camera, Penang.
Punya la lama beli baru berkesempatan nak pakai sesama kan.
Seluar petak petak saya dengan Yaya tu beli kat pasar malam Wangsa Maju.
RM13 je satu. Senang lepas ni kalau nak jalan santai santai boleh beli seluar ni je ha.
Praktikal dan mampu milik.

2 thoughts on “Avani Gold Coast Sepang : Day 2

  1. mana ek nak lunch area situ.. mmg tak pernah terpikir sbb salu pergi situ untuk makan sifud waktu malam je.
    lama dah tak pergi.. tapi cam takde rasa plak nak makan sifud bagai nih.

    • saya pun taktau, tu yang ingat nak makan lite lite je kat tepi2 tu.
      tapi dah ada karnival bagai, sesak pulak.
      sib baik ada gak kedai tu bukak, kalau tak memang taktau nak makan apa.
      gi cari fast food la kot gamaknya

Comments are closed.