Tim’s Teapot Terrace

Konon lepas lunch makan nasi kerabu tu nak lelepak minum kopi.
Ingat nak ke The Garage tepi MRR2 jugak. Gegara baca blog Kathy.
Tapi sampai sampai tengok, katanya pukul 4 petang baru bukak huhu.
So divert lah ke Tim’s Teapot Terrace.
First time saya mai sini. Ni pun sebab selalu tengok Ina check in kat sini.

Tim’s Teapot Terrace ni letaknya di Taman Melawati.
Korang waze je zapp zipp zupp sampai. Ia dekat dekat dengan Nasi Ayam Melawati yang famous tu haa..
Memang ia kat celah celah kedai kedai biasa.
Sekali pandang memang tak sangka ada kedai kek kopi kopi kat sini.

img_3825.jpg

img_3829.jpg


: : Beverages : :


: : Food : :


: : Membelek menu : :


: : Pilihlah mana berkenan di hati : :


: : Rambang nafsu tengok pelbagai jenis kek haa : :

img_3811.jpg
: : Tempat ia tak la besar sangat, tapi selesa : :


: : Belah dalam sana pun boleh duduk. Sesuai sangatlah untuk korang yang nak lepak santai, reunion, gathering dengan keluarga dan kawan kawan : :


: : Saya order satu slice kek Toffee Vanilla Butterscotch. Sedap sangat plis : :


: : Peach Ice Tea saya punya : :


: : Tim’s Luxury Hot Chocolate Encik Z punya. Ada marshmallow kat atas nya : :


: : Life is short. Eat desserts first. Gitu tagline nya : :


: : Ada popcorn jua. Tapi saya tak beli. Nanti next time boleh dicuba : :


: : Harga standard kot? Tu ada instagram tu. Sila lah follow naaa.. : :

 

One thought on “Tim’s Teapot Terrace

Comments are closed.