Keluarga


: : Hari yang sama saya 3 beranak menonton Ola Bola tu, Abang Long whatsapp gambar ni. Depa pegi kenduri sebelah sanak sedara Abang Long di Puchong sana : :

Petang tu berjanji janjian. Abang Long sefamily datang KSU.
Bebudak nak mandi kolam.
Tapi sentapnya kolam yang berdepan blok saya tu boleh pulak tengah maintenance.
Dan sampai sekarang tak siap siap lagi maintenancenya!
Dah sebulan lebih kot! Haihh.. Nak komplen lelebih iolls ni menyewa saja. Sob sob..
Taktau la apa masalahnya haaa.
So terpaksa la ke kolam blok A & B sana.

img_3644.jpg
: : Ocah meleseh dengan Opah : :


: : Kakak kakak bergirangan dalam air : :

img_3646.jpg
: : Meleseh dengan Kakak Yaya pula di dalam kolam : :

img_3653.jpg
: : Ocah sambung meleseh dengan Ayah : :


: : Bestfriend Ayah. Ada saya rakam video Ocah tetendang air. Omey angat. Pi tengok kat instagram saya sana @normaya11 : :


: : Penat swim, menyusu jap. Badan di darat, kaki di air. Kelass  : :

  : : Malam tu pekena Yee Sang. Abaikan bilik yang bersepah serta Kaklong dan Ocah yang ketiduran di belakang sana itu : :

img_3686.jpg
: : Esoknya train Mama & Yaya pukul 9.15 pagi. Macam biasa hantarlah di KL Sentral. Tak rasa pun macam duduk berjauhan sebab selalu jumpa. Dah bertahun tahun begini. Alah bisa tegal biasa : :

3 thoughts on “Keluarga

  1. Asben aiols dah komplen kt mgt pasal swimming pool tu.. katanya kalau macam ni dia nak bayar half je maintenance. Siap dia tnya bila boleh siap kolam tu. Tergagap2 orang mgt nak jawab. Haha. Dia ulang2 balik tnya byk kali. Orang tu kata dalam bulan dpn siap.
    Dah la byk kes denggi now.
    Bongok depa ni. Ada ke patut biar camtu je. Kontraktor asal dah lari alasannya.
    Jangan memain dgn asben weols. Tapi, bila suruh pergi meting surau / meting penduduk, tak ndak pula beliau. Takut kena jadi ajk katanya. Haha.

    • haaa semalam tengok dah ada simen apa bagai, dah nak start buat la kot no?
      nanti bila iolls dah permanent stay nanti iolls nak suruh husband pi meeting surau jugak hehe

  2. Teringat masa duk kondo bulan lepas..maintenance bukan main lagi dioang nak cepat..tapi bila bab macam ni buat sambil lewa..la ni dah duduk rumah atas tanah senang skit..x yah nak fikir maintenance fee semua..hujung bulan bayar je sewa…

Comments are closed.