Port Dickson 2015 : Part IV

IMG_1541
: : Pagi tu order meatball pulak dari Fazira : :

Kawan kawan seoffice ku, kalau sesiapa nak merasa air tangan Fazira, adik si Payiet, boleh whatsapp untuk place order na. Sila order awal.
Kata korang memang dah plan nak pegi resort PD, whatsapp Fazira place order dan terus bank in duit k?
Bukanlah kata tak boleh COD, tapi bagi saya once dah confirm tu better terus bank in duit lah.
Mudah untuk kedua dua belah pihak.
Walau apa pun, kawtim la dengan Fazira ek. Benda boleh bincang. Hee..

IMG-20151213-WA0001

DSCN2062
: : Sebelum check out mandi kolam lagi : :

DSCN2064
: : Risau saya macam ketat nau goggle si Qis ni. Mata pun dah tak boleh nak bukak : :

DSCN2065
: : Selesai mandi kolam dah jom siap siap nak balik : :

DSCN2068
: : OK semua dah siap mandi wangi wangi : :


: : Pakai self timer, terpotong pulak kepala Encik Z : :

DSCN2070
: : Snap lagi sekali, dah Kaklong tido pulak. Yaya tu apa fesyen bergambar tu taktau la : :


: : Try lagi sekali kat tepi kolam pula. OK lah walaupun Maamar tak pandang kamera : :

DSCN2072
: : Singgah lunch makan asam pedas. Seharusnya pilih asam pedas tetel. TQ Abang Long sebab belanja : :

FSCN2074
: : Up dengan air kelapa. Peluh peluh makan : :

IMG_1535
: : Kaklong dengan Mama baru keluar toilet. Tu yang huru hara nau masing masing posing huahuahua : :

IMG_1537
: : Kami makan di Asam Pedas Kasih Ibu : :

IMG_1545
: : Ocah pakai tshirt saya beli kat Yogyakarta. Comel angat : :

Adil ajak pegi Freeport A’Famosa Outlet kat Alor Gajah tu.
Memula saya macam malas, tapi pastu hmmm ok lah.
Elok sampai je hujan turun dengan melebatnya.
Encik Z drop kitorang dulu. Apa apa jom gi solat dulu.

IMG_3538
: : Kat surau FAO. Olololo pandai pulak Maamar masuk dalam frame tu : :

Jalan jalan cuci cuci mata saja lah. No money no talk gitu.
Macam kat JPO jugak la kot FAO ni.
Kalau orang tanya mana lagi best, idok ler teman reti nak menjawabnya.

IMG_1534

IMG_1539

IMG_1536
: : Cuma belikan toys untuk Maamar & Ocah. Untuk Ocah saya belikan set princess ala ala Qu Puteh gitu : :

Dah nak balik hujan masih turun. Kena menapak jauh ke tempat parking.
Lecak lumpur apa semua. Pasrah je laaaa.

WP_20151213_001
: : Balik tu ambik kau jalan sesak teramat : :

Tapi sempat lah kitorang sampai rumah sebelum pukul 9 malam.
Nak tengok final Gegarvaganza kan. Suka la suara Siti Nordiana tu!
Cumanya Kaklong sefamily stuck lama jugak dalam jem sebab depa kekejap stop kekejap stop.
Ocah & Qis dah mengamuk ngamuk dalam kereta huhu.

OK watamat cuti cuti Port Dickson bersama keluarga penutup tirai 2015 ini.
Insya Allah ada rezeki 2016 kita jalan jauh jauh sikit naa..
Doakan Mommy dilimpahkan rezeki ya anak anak. Amin….

3 thoughts on “Port Dickson 2015 : Part IV

Comments are closed.