Haihh..

Baru bersemangat nak update blog, tiba tiba desktop crashed pulak.

Haihhh..

Encik Z kata esok dia try test tanya kawan dia macam mana.
Harap harap semua gambar dalam tu tak hilanglah.
Dari sehari ke sehari nak beli external hard disk tak beli beli.
Kalau hilang semua gambar memang sedih sangatlah.
Semua gambar travel dalam tu kot.

Apa apa pun esok hari pertama kerja di tahun 2016.
Selamat bekerja korang.
To do list saya bersusun dah ni..