Blog Maya Dot Com

MinumMinum

Korang suka minum fresh juice tak.
Yang pure punya, takde serdak serdak, takde campur gula apa semua.
Haaa meh saya nak kenalkan dengan Minum Minum.

Ni saya jumpa masa scroll scroll Instagram.
Biasalah zaman sekarang kan, semua pun kat Instagram.
Apa orang beli semuanya punnn teringin saya ni.

Roger roger kat whatsapp. Lalu ajak Adik Beradik Tiri join membeli.
Masa ni ada promo Ramadhan.
Beli 3 botol besar, dapat free kurma dan kismis.

WP_20150701_12_59_18_Pro : : Saya punya yang tengah tu. Heart Beet namanya : :

WP_20150701_19_27_01_Pro : : 1 botol besar ni boleh minum dalam 3 hari : :

Kali ke dua order ajak lagi ramai kawan kawan.
11 botol haa. Kali ni saya order Beet It.

WP_20150708_12_44_04_Pro

WP_20150708_19_30_26_Pro : : Encik Z ambik Skinny Green : :

Kali ke 3 beli masa diorang jual kat Publika sana.
Dapat beg Ikea hitam.
6 hari berdiet makan salad dengan minum air air ni je.
Tapi tu la, 6 hari je la bertahannya. Lepas tu pegi baham nasi balik hehe.

WP_20150902_09_09_08_Pro

Nah ini menu air yang dijual oleh Minum Minum.
Korang kawan kawan office, siapa yang baca blog saya, kalau ada teringin nak order, message saya ek?
Sebab kalau order ramai, boleh jimat delivery charges.
Dijamin sedap semuanya. Dan paling penting boleh detox dan mengenyangkan jua.

wp_ss_20150701_0001

wp_ss_20150701_0002

Nak tau lebih lanjut, korang boleh ke Instagram @minumminum

    5 thoughts on “MinumMinum

      1. Mya Post author

        ni cerita masa belum dapat juicer. cerita masa bulan puasa hari tu haha..
        punya la berjanggut nak update kann