#MamaTurns60 : Sanah Helwah Ya Puan Normah!

Kami celebrate makan makan sempena birthday Mama yang ke 60 tahun di The Gate Cafe.
Ni kali kedua saya makan kat sini.
First time lamaaaaaa dulu, sebelum saya bertudung lagi ha.
5 tahun lepas kot?

Order apa semua, sementara tunggu order, bergambau le dulu.
Dekorasi kat sini moden belaka.

WP_20150321_17_51_22_Pro : :  Buku menu : :

WP_20150321_17_57_32_Pro

WP_20150321_17_57_45_Pro

WP_20150321_18_04_21_Pro : : Tugas lu berlasah habis! No komplen puhlishh! Gitu katanya : :

WP_20150321_18_04_45_Pro : : Ni semua tertulis di dinding : :

Ni segala mala food yang diorder.
Ada yang tak sempat nak snap gambar pun.

WP_20150321_18_11_40_Pro

WP_20150321_18_14_01_Pro

WP_20150321_18_14_32_Pro

WP_20150321_18_21_47_Pro

WP_20150321_18_12_51_Pro

WP_20150321_18_13_54_Pro

WP_20150321_18_15_52_Pro : : Total harga makan : :

The Gate Cafe ni 2 tingkat.
Usai makan saya turun bawah order kek.
Order satu slice je pun. Red velvet. Sedap.
Pastu staff situ naik atas, dan kami ramai ramai nyanyi lagu birthday untuk Mama.

WP_20150321_18_45_23_Pro : : Happy 60th Birthday Opah! : :

: : Tudung saya tu dah jatuh ke belakang dah ha. Takde ler sapa nak tolong tegurkan tsktsktsk : :

WP_20150321_18_46_49_Pro

WP_20150321_18_47_04_Pro

IMG-20150321-WA0006

Selamat hari lahir Mama @ Opah.
Semoga dipanjangkan usia, dilimpahi rezeki berlipat ganda, dipermudahkan urusan dunia dan akhirat.
Semoga Mama sentiasa dalam rahmat dan redha Allah SWT sentiasa.

Kami semua sayangkan Mama ^__^

Watamat kisah #Mamaturns60.
Next story please!

2 thoughts on “#MamaTurns60 : Sanah Helwah Ya Puan Normah!

Comments are closed.